Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 024-3563462. De medewerkers van de bureaudienst nemen op kantoordagen dagelijks de telefoon aan tussen 9:00 uur en 17:00 uur, met uitzondering van vrijdag (tot 13:00 uur). Buiten deze tijden kunt u een bericht op het antwoordapparaat inspreken. U kunt ons ook een e-mail sturen (info@hettijhuis.nl). Wij doen onze best hier binnen een korte tijd op te reageren.

Cliënten in crisis kunnen in de avond/nacht/weekend contact opnemen met de huisartsenpost 0900-8880 of IHT crisisdienst Nijmegen 024-3837777

Met suicidale clienten wordt een zorgplan opgesteld, waarop staat vermeld met wie zij in welke situatie het best contact op kunnen nemen, waaronder de Huisartsenpost en 113 voor buiten kantooruren.

Aanmelden kan door het invullen van ons aanmeldformulier. U ontvangt binnen uiterlijk 5 werkdagen een reactie. Wilt u uw dochter/zoon aanmelden dan vult u de gegevens van uw dochter/zoon in. Als u meerdere kinderen wilt aanmelden, is het belangrijk dat u voor ieder kind apart een aanmeldformulier invult. Het aanmeldformulier kunt u invullen onder aanmelden.

 

Neem contact met ons op

  • Bekijk ook de veelgestelde vragen.
    Gebruik voor aanmelden s.v.p. het aanmeldformulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.