Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 024-7900520. Bij geen gehoor, stuur bij voorkeur een bericht naar info@hettijhuis.nl. Tijdens kantooruren neemt een berichtenservice de telefoon voor ons op. Zij zullen u om uw contactgegevens vragen. U kunt ons ook een e-mail sturen (info@hettijhuis.nl). Wij doen onze best hier binnen een korte tijd op te reageren.

Cliënten in crisis kunnen in de avond/nacht/weekend contact opnemen met de huisartsenpost 0900-8880 of IHT crisisdienst Nijmegen 024-3837777

Met suïcidale cliënten wordt een zorgplan opgesteld, waarop staat vermeld met wie zij in welke situatie het best contact op kunnen nemen, waaronder de Huisartsenpost en 0800-113 voor buiten kantooruren.

Aanmelden kan door het invullen van ons aanmeldformulier. U ontvangt binnen uiterlijk 5 werkdagen een reactie. Wilt u uw dochter/zoon aanmelden dan vult u de gegevens van uw dochter/zoon in. Als u meerdere kinderen wilt aanmelden, is het belangrijk dat u voor ieder kind apart een aanmeldformulier invult. Het aanmeldformulier kunt u invullen onder aanmelden.

Voor zowel 18 plus als Jeugd geldt dat we enkele plekken vrij hebben op de wachtlijst.(update 26-4-2024)

Neem contact met ons op

  • Bekijk ook de veelgestelde vragen.
    Gebruik voor aanmelden s.v.p. het aanmeldformulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.