Wat is de actuele wachttijd?(laatste update 15-03-2023)

Voor Jeugd (BGGZ en SGGZ)is er momenteel een wachttijd van 4 maanden. Vul ons contactformulier in met de hulpvraag. We nemen contact met u op om te bespreken of de hulpvraag binnen onze praktijk past.

Voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar geld er helaas een aanmeldstop.

Wat is het beleid ten aanzien van voorkoming verspreiding Coronavirus?

Wij volgen hierin zoveel mogelijk de richtlijnen vanuit het RIVM.

Afspraken vinden  plaats op de praktijk, waarbij anderhalve meter afstand wordt gehanteerd en er geen handen worden geschud. Bij binnenkomst kunnen de handen gedesinfecteerd worden.  Wanneer de client of behandelaar verkoudheidsklachten heeft, wordt het contact tijdelijk vervangen door (beeld)bellen.

Hoe weet ik of ik op het juiste adres ben?
Over het algemeen zijn verwijzers uitstekend op de hoogte van ons hulpverleningsaanbod. Bij twijfel kunt u of wel een vraag via het contactformulier stellen of bellen en een bericht achter laten op ons antwoordapparaat, u wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Kan ik een voorkeur voor behandelaar uitspreken?
Uiteraard kunt u via het aanmeldformulier aangeven of u een specifieke voorkeur heeft voor een bepaalde behandelaar, wij proberen bij het inplannen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Mochten wij u adviseren om inhoudelijke redenen, dan wel een langere wachttijd, hier van af te wijken, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. In overleg met u zal dan naar een passende oplossing worden gezocht.