Behandelaars:

Debbie van Norel: Orthopedagoog / ACT-therapeut.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen op doen met het begeleiden en onderzoeken van kinderen en jongeren. Mijn affiniteit ligt bij de ACT-benadering (meer info). Deze werkvorm combineer ik graag met speltherapie, visualisatie- en mindfulnessoefening. Hoogsensitiviteit, somberheidsklachten en angstgerelateerde problemen behoren tot mijn specialiteit.
Ik werk op maandag en dinsdag als behandelaar.

d.vannorel@hettijhuis.nl

Joost Baars: Psycholoog

Mijn affiniteit ligt bij (mindfulness-based) cognitieve gedragstherapie en ACT. Ik werk met een diverse doelgroep, met name mensen die angstklachten en depressieve klachten ervaren. Hoogsensitiviteit behoort tot mijn vlak van expertise.

Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag als behandelaar.

j.baars@hettijhuis.nl

Monique Lutt: Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog BIG.

Mijn affiniteit ligt bij inzichtgevende therapie; middels zelfonderzoek je klachten, gedrag, gevoelens en emoties (her)kennen in relatie tot jezelf en anderen.Hierdoor is het mogelijk meer regie krijgen over je leven en nieuwe wegen te bewandelen. Blokkades die hierbij ervaren worden worden opgeruimd. Ik ben breed opgeleid als therapeut: verschillende methodieken zoals EMDR, schematherapie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, systeemtherapie en medische hypnose worden aangeboden om tot het best passende behandelplan te komen. Tevens heb ik affiniteit met medische psychologie en somatische klachten.

Ik werk op maandag en ben momenteel hoofdzakelijk betrokken bij behandelingen als regiebehandelaar.

m.lutt@hettijhuis.nl

Chantalle Lankveld: psycholoog

Vanaf 1 mei 2020 werk ik bij het Tijhuis. Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van jongeren met angst, depressie, trauma middels cognitieve gedragstherapie. Hierbij maak ik ook gebruik van schematherapie en EMDR en soms ook mindfulnessoefeningen.

Ik werk als behandelaar op maandag en woensdag.

c.lankveld@hettijhuis.nl

——————————————————————————————————————–

Ditte Slabbekoorn: Praktijkhouder, Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog BIG

Vanaf 1 juli 2020 ben ik uitsluitend nog werkzaam als praktijkhouder, dit betekent dat ik zelf geen individuele behandelingen meer geef, maar op de achtergrond betrokken ben bij een aantal behandelingen van mijn collega’s.

d.slabbekoorn@hettijhuis.nl


Erkenning:

Mw. Dr. D. Slabbekoorn heeft een BIG-registratie als gz-psycholoog en klinisch psycholoog (09059350225) en als psychotherapeut (29059350216). Zij is lid van de Federatie voor Gz- en klinisch psychologen (NVGzP).
De regiebehandelaar voldoet aan de de kwaliteitseisen voortvloeiend uit beroepsregistratie en specialisme, dat behelst: intervisie, visitatie, jaarlijkse bij- en nascholing.
Binnen de kwaliteitseisen past de behandelaar ROM (Routine Outcone Measurement) toe, dat houdt in dat met behulp van vragenlijsten wordt bijgehouden of klachten afnemen.

Samenwerkingen:

Frank van Broekhoven, kinderpsychiater: Boland en Van Broekhoven te Nijmegen
Jacomijn Jacobs: Relatie en Gezinstherapie te Nijmegen
Harrie Janssen Lok: Praktijk voor gezinsbegeleiding te Nijmegen
Elise Willems: Psychotherapiepraktijk voor Kind en Volwassene Groesbeekseweg 32, 6524 DC Nijmegen, 024-3223147 of 06-23929200 Nijmegen, tevens waarneemster tijdens afwezigheid van Ditte Slabbekoorn