Stage
Momenteel zijn er helaas geen stagemogelijkheden voor zowel een (master)studenten orthopedagogiek als psychologie .

Opleidingen
Momenteel zijn er geen opleidingsplekken.

Vacature 

Gezocht: Zelfstandige GZ-psycholoog/ Psychotherapeut/ Klinisch Psycholoog

Psychologenpraktijk het Tijhuis zoekt een collega (bij voorkeur) met BIG registratie (GZ, KP, KNP) voor 16 uur per week.

Tevens zoeken we voor de periode eind september tot eind februari een psycholoog/orthopedagoog voor 16 uur per week.

We zijn een kleinschalige, laagdrempelige eerste lijns-praktijk met een divers aanbod voor kind, jeugd en jongvolwassenen. Het Tijhuis is gelegen in groene en rustige omgeving, dichtbij het centrum van Nijmegen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verrichten van diagnostiek en behandeling van BGGZ en SGGZ cliënten van 12-18 jaar.  De doelgroep is breed; trauma, depressie, angst, SOLK, identiteitsontwikkeling, rouwverwerking. Vanaf aanmelding tot afronding ben jij de vaste behandelaar.

Ons team bestaat uit ZZP-ers: 2 klinisch psychologen,  1 Gz-psycholoog die tevens systeemterherapeut is, 1 senior psycholoog,  2 orthopedagogen, 1 basispsycholoog t.b.v. diagnostisch onderzoek en een dramatherapeut.  In onze praktijk hebben we oog voor elkaar; persoonlijke aandacht, professionaliteit  en samenwerking staan centraal in het team. Er is wekelijks multi-disciplinair overleg, om casuïstiek met elkaar te bespreken.

De werkplek biedt veel vrijheid en flexibiliteit. Je deelt je werktijden zelf in. Je werkt op ZZP-basis tegen goede voorwaarden.

 

Interesse; Stuur je CV en motivatie aan info@hettijhuis.nl.

Indien je vragen hebt kun je deze eveneens via bovenstaand mailadres stellen